Het Nieuwe
Werken

Door alle nieuwe technologieën zijn we plaats- en tijdsonafhankelijk. Dat heeft consequenties voor hoe we met elkaar omgaan, samenwerken en zakendoen. Er ontstaat behoefte aan een nieuwe flexibelere werkomgeving. De traditionele werkplek wordt een ontmoetingsplek waar we afhankelijk van onze specifieke activiteiten een keuze maken voor een passende werkomgeving; Activiteit gerelateerd werken. Dit betekent minder gepersonaliseerde werkplekken en meer flexplekken met een grotere behoefte aan technologie en ergonomie in de hele werkomgeving, inclusief ruimte reserveringssysteem.

Meetbaar

Succes

IntelliDesk helpt een organisatie om van activiteit gerelateerd werken een meetbaar succes te maken. IntelliDesk levert u onafhankelijke en betrouwbare data waarop u gefundeerde beslissingen kunt nemen om de optimale activiteit gerelateerde werkomgeving voor uw organisatie te creëren.

Het kantoor van de toekomst

Met IntelliDesk bent u klaar voor de toekomst. Een andere, flexibele manier van werken vraagt om andere eisen aan de fysieke omgeving. IntelliDesk speelt in op de behoeften van de individuele mens en brengt hen samen in een creatieve, stimulerende, dynamische werkomgeving om de gehele organisatie ten goede te komen.

kantoren van de toekomst

Kantoren door de jaren heen

De visie van een goede kantoorruimte is vaak veranderd door de jaren heen. Open-floor plans zijn geïntroduceerd en ook weer afgeschaft. Hieronder zijn een aantal trends te zien door de jaren heen.