IntelliDesk
Booking

IntelliDesk Booking is het innovatieve reserveringssysteem van IntelliDesk. Dit platform biedt u de mogelijkheid om online, via het systeem een werkplek te boeken. Zo hoeft u niet langer in het gebouw op zoek te gaan naar een werkplek. Wel zo handig. U kunt niet alleen op zoek naar een beschikbare werkplek: ook collega’s en faciliteiten zoals bijvoorbeeld printers vindt u met IntelliDesk. Op zoek naar een concentratiewerkplek of een vergaderruimte? Ook die boekt u eenvoudig met dit online platform. Altijd een werkplek die past bij de taak.

Welke problemen lost IntelliDesk Booking op

Met IntelliDesk is een lange zoektocht door het gebouw niet langer nodig. Met de IntelliDesk Floorplans vindt u een beschikbare werkplek in no-time. Deze kunt u zelfs vooraf thuis boeken.

Waar is toch die ene collega en is hij of zij überhaupt al op kantoor? Bellen en Whatsappen met collega’s met de vraag waar ze zijn hoeft niet meer. U vindt ze veel makkelijker met IntelliDesk! Ook de locatie van printers, koffiemachines, pinautomaten, toiletten, etc. is niet langer een mysterie. Dat scheelt een hoop moeite en tijd!

Geconcentreerd werken in een druk kantoor is niet prettig. Ook vergaderen met 10 collega’s middenin een open ruimte is niet prettig. IntelliDesk zorgt ervoor dat u (vooraf) een werkplek kunt reserveren die past bij de taken die u moet verrichten. Zo kunt u zich optimaal concentreren op een concentratiewerkplek en effectief vergaderen in een vergaderruimte.

Werkplekken boeken

Een werkplek boeken is een zeer eenvoudig met IntelliDesk. U selecteert de gewenste werkplek, u selecteert de tijd die u wilt en voila: geboekt! U kunt tevens zien waar uw collega’s een werkplek hebben geboekt. 

Overzichtelijke floorplans

IntelliDesk biedt de mogelijkheid de werkruimten in uw bedrijf schematisch in kaart te brengen. Zo kunnen werknemers zich goed oriënteren welke werkplek ze precies boeken. Dat werkt wel zo handig.

Collega’s en voorzieningen vinden

Co-creatie en samenwerking wordt makkelijker doordat er niet langer gebeld of geappt hoeft te worden. Door de naam van de collega die u zoekt in te typen weet u niet alleen of deze collega aanwezig is maar ook waar deze zich bevindt.